sponsoren

 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > over avond4daagse heerhugowaard

Over avond4daagse Heerhugowaard

 

De avond4daagse Heerhugowaard ieder jaar plaats in week 23. Vier avonden achter elkaar kan er een route worden gelopen van 5, 10 of 15 kilometer waarbij op het einde een medaille / herinnering wordt verkregen.

De start- en eindlocatie van de Avondvierdaagse Heerhugowaard is Waardergolf, Beukenlaan 1b te Heerhugowaard. Hierbij wordt de ingang van de sporthal gebruikt, zodat er een route ontstaat via de sportzaal - kantine en langs het zwembad.

Iedereen kan, na inschrijving, deelnemen aan de wandelavonden. Zowel individuelen, scholen als groepen kunnen zich aanmelden. Per dag krijgt u een route mee op papier voor het aantal kilometers dat u wandelt.

Verloop van de avond4daagse

Als u zich heeft ingeschreven, kunt u in de sporthal van de Waardergolf direct de eerste knip in u startkaart krijgen en de route van die dag. U loopt de route van 5, 10 of 15 kilometer. Na het uitlopen van de route meld u zich af bij de organisatie in de sporthal van de Waardergolf. Hierbij wordt u startnummer afgevinkt en krijgt u een stempel op u startkaart.

U kunt afmelden tot 21.30 uur (na ca. 20.30 uur zit de organisatie in de kantine i.p.v. de sporthal van de Waardergolf).

Op de laatste avond van de avond4daagse ontvangt u uw medaille/herinnering, zoals deze is aangegeven op de startkaart.

Deelnemers die 10 of 15 km lopen, kunnen vanaf 17.00 uur starten. Deelnemers die 5 km lopen, starten vanaf 17.30 uur.