sponsoren

 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > inschrijven

Inschrijven

Alle deelnemers aan de avond4daagse moeten zich inschrijven. Dit kan individueel, maar ook als groep of school. De kosten bedragen € 4 per persoon. Indien je lid bent van de Koninklijke Nederlandse Wandel Bond (KNWB) betaal je slechts € 3.

Als je vaak wandelt, of een mooie (extra) herinnering wilt aan de avond4daagse dan kan je ook een wandelboekje kopen bij de organisatie. Hierin kan je al je wandelingen laten noteren en krijgt je mooie stickers om in je boekje te plakken. Superleuk als je vaak / vaker gaat wandelen!

Individuele inschrijving

De individuele inschrijving vindt plaats op twee momenten.

Dinsdag 26 mei
19.00 – 20.30 uur
Locatie: kantine Waardergolf (Beukenlaan 1B te Heerhugowaard)

Maandag 8 juni
17.00-19.00 uur
Locatie: sporthal Waardergolf (Beukenlaan 1B te Heerhugowaard)

Bij de inschrijving wordt om de volgende gegevens gevraagd:

  • Naam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Aantal kilometers
  • Medaille / herinnering (1ste keer = 1, 2e keer = 2, enz.)

Wij raden alle deelnemers aan om het startnummer op te schrijven / een foto van de startkaart te maken. In verband met verlies kan er dan een vervangende kaart worden aangemaakt.

Inschrijven scholen / groepen

Scholen en groepen die al eerder hebben meegedaan aan de avond4daagse worden door middel van een e-mail/nieuwsbrief op de hoogte gebracht van de diverse aandachtspunten, waaronder een inschrijfformulier. Iedere groep (bij scholen vaak meerdere groepen), krijgt een eigen startkaart. Deze heeft een andere kleur dan die van de individuele deelnemers.

Scholen en groepen kunnen zich via de e-mail aanmelden: WA4daagse@outlook.com, t.a.v. Natasja I. Wiersma.

Op de eerste wandeldag kunnen leerlingen die wél met school willen meelopen, maar te laten waren om op school in te schrijven, zich inschrijven bij de tafel voor de scholen. Vanwege de extra administratie bedragen de kosten € 5 per persoon. Wij raden u dan ook aan om op tijd leerlingen in te schrijven via de school!