sponsoren

 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > veel gestelde vragen

 • Inschrijven

  1. De kosten bedragen € 4 per persoon. Indien je lid bent van de Koninklijke Nederlandse Wandel Bond (KNWB) betaal je € 3.

  2. Zie hiervoor de pagina Inschrijven.

  3. Je kan je als groep direct bij de organisatie aanmelden, zie hiervoor de pagina Inschrijven.

  4. Bijna iedere school in Heerhugowaard doet mee aan de avond4daagse. Inschrijven als school, kan direct bij de organisatie, zie hiervoor de pagina Inschrijven.

  5. Zie hiervoor de pagina Inschrijven.

  6. Ja, dat kan!

   Op de eerste avond van de avond4daagse, kan er worden ingeschreven van 17.00-19.00 uur op de startlocatie, de sporthal van de Waardergolf (Beukenlaan 1B te Heerhugowaard).

  7. Zie de pagina Inschrijven.

 • Medaille/herinnering

  1. Indien u erachter komt, dat u per ongeluk het verkeerde nummer van de medaille/herinnering heeft aangegeven, dan kunt u dit eerste avond van de avond4daagse bij de organisatie melden. De gegevens zullen dan worden aangepast.

  2. Indien u er op de laatste dag van de avondv4daagse, als de medailles worden uitgereikt, achter komt dat u het verkeerde nummer van de medaille/herinnering heeft aangegeven, dan kunt u de medaille gratis omruilen. Dit geldt echter alleen voor de medailles nummer 1 t/m 10. Omruilen kan bij de special omruiltafel.

    
  3. Een wandelboekje is een boekje waarin alle wandelingen die je loopt, worden bijgehouden. Indien je vaker meedoet aan wandelevenementen, maak je hiermee je eigen herinneringenboek.

   Ieder wandelevenement heeft zijn eigen stempel en stickers waarmee je boek gevuld wordt. Op de eerste wandelavond lever je je wandelboekje in en op de laatste avond haal je deze weer op.

   Een wandelboekje en hoesje kan je voor €2 kopen bij de organisatie.

 • Organisatie

  1. Zie hiervoor de pagina Contact.

   Tijdens de avond4daagse zelf kan er in de sporthal van de Waardergolf direct gesproken worden met de organisatie.

  2. De organisatie probeert de wandel4daagse altijd in week 23 te organiseren. Soms wordt hiervan afgeweken in verband met Pinksteren en de kermis in Heerhugowaard (Centrumwaard). De exacte data zijn bekend bij de organisatie en worden op tijd bekend gemaakt via de website / Facebook / krant. Zowel in 2020, als in 2021 zal de avond4daagse van 8 t/m 11 juni plaatsvinden.

 • Startkaart

  1. Tijdens de avond4daagse kan je terecht bij de organisatie in de sporthal van de Waardergolf.

   Geef je startnummer door, mogelijk is je kaart gevonden door een andere deelnemer! Indien dit niet het geval is, worden je gegevens gecontroleerd en krijg je een nieuwe startkaart mee.

  2. Tijdens de avond4daagse kan de startkaart worden afgegeven bij de organisatie, in de sporthal van de Waardergolf. Geef de startkaart af, de persoon die de startkaart heeft verloren, zal zich als eerste tot de organisatie wenden.

 • Verloop avond4daagse

  1. Starten kan vanaf 17.00 uur voor de deelnemers die 10 of 15 kilometer lopen. Deelnemers die 5 kilometer lopen kunnen starten vanaf 17.30 uur.

  2. De organisatie is tot 21.30 uur aanwezig, tot die tijd kunt u zich afmelden. Na ca. 20.30 uur zit de organsatie in de kantine (i.p.v. de sporthal), waar u heen kan om u af te melden.

  3. Gevonden voorwerpen worden naar de organisatie van de Avond4daagse gebracht, daar kunnen ze worden opgehaald. Daarnaast kunnen de voorwerpen ook afgegeven zijn bij het zwembad. Navraag bij beide is altijd handig!

  4. De organisatie houdt het weer goed in de gaten. Mocht een avond moeten worden afgelast vanwege te slécht weer, dan wordt dit uiterlijk om 14.00 uur van de betreffende dag aangegeven op de website.