sponsoren

 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Klik op een vraag om het antwoord te tonen.

 • Inschrijven

  1. De kosten bedragen € 4 per persoon. Indien je lid bent van de Koninklijke Nederlandse Wandel Bond (KNWB) betaal je € 3.

  2. Zie hiervoor de pagina Inschrijven.

  3. Je kan je als groep direct bij de organisatie aanmelden, zie hiervoor de pagina Contact. Je krijgt dan een e-mail waarin alle informatie is opgenomen die van belang kan zijn.

  4. Bijna iedere school in Heerhugowaard doet mee aan de avond4daagse. Inschrijven als school, kan direct bij de organisatie, zie hiervoor de pagina Inschrijven en de pagina Contact.

  5. Geef alsnog aan bij de school op de eerste wandelavond dat je kind wil meelopen. De school kan de aanpassingen doorgeven aan de organisatie.

   Als het inschrijven via de school écht niet meer mogelijk is, kan er een indiviuele startkaart wordt gekocht. Met de school kan je overleggen of je kind evengoed kan meelopen met zijn/haar klasgenootjes. Let op! De medaille moet dan wel persoonlijk worden opgehaald bij de organsiatie in de sporthal van de Waardergolf.

  6. Ja, dat kan!

   Op de eerste avond van de avond4daagse, kan er worden ingeschreven van 17.00-19.00 uur in de sporthal van de Waardergolf (Beukenlaan 1B te Heerhugowaard).

  7. U kunt contact opnemen met de organisatie via 072-7431741 of wa4daagse@outlook voor het maken van een aparte afspraak.

  8. De organisatie is tot 21.30 uur aanwezig, tot die tijd kunt u zich afmelden. Na ca. 20.30 uur zit de organsatie in de kantine (i.p.v. de sporthal), waar u heen kan om u af te melden.

 • Medaille/herinnering

  1. Indien u erachter komt, dat u per ongeluk het verkeerde nummer van de medaille/herinnering heeft aangegeven, dan kunt u dit eerste avond van de avond4daagse bij de organisatie melden. De gegevens zullen dan worden aangepast.

  2. Indien u er op de laatste dag van de avondv4daagse, als de medailles worden uitgereikt, achter komt dat u het verkeerde nummer van de medaille/herinnering heeft aangegeven, dan kunt u de medaille gratis omruilen. Dit geldt echter alleen voor de medailles nummer 1 t/m 10.

   Datum: vrijdag 2 juni
   Tijd: 18.00 - 21.30 uur
   Locatie: Seringenlaan 14 te Heerhugowaard
  3. Een wandelboekje is een boekje waarin alle wandelingen die je loopt, worden bijgehouden. Indien je vaker meedoet aan wandelevenementen, dan maak je hiervan je eigen herinneringenboek van.

   Ieder wandelevenement heeft zijn eigen stemperl en stoickers waarmee je boek gevuld wordt. Op de eerste wandelavond lever je je wandelboekje in en op de laatste avond haal je deze weer op.

   Een wandelboekje en hoesje kan je voor €2 kopen bij de organisatie.

 • Organisatie

  1. Zie hiervoor de pagina Contact.

   Tijdens de avond4daagse zelf kan er in de sporthal van de Waardergolf direct gesproken worden met de organisatie.

  2. 3 t/m 6 juni 2019

   1 t/m 4 juni 2020

 • Startkaart

  1. Tijdens de avond4daagse kan er in de sporthal van de Waardergolf, Beukenlaan 1B, direct gesproken worden met de organisatie.

   Geef je startnummer door, mogelijk is je kaart gevonden door een andere deelnemer. Indien dit niet het geval is, worden je gegevens gecontroleerd en krijg je een nieuwe startkaart mee.

  2. Tijdens de avond4daagse kan er in de sporthal van de Waardergolf, Beukenlaan 1B, direct gesproken worden met de organisatie. Geef de startkaart af, de persoon die de startkaart heeft verloren, zal zich als eerste tot de organisatie wenden.

 • Verloop avond4daagse

  1. Starten kan vanaf 17.00 uur voor de deelnemers die 10 of 15 kilometer lopen. Deelnemers die 5 kilometer lopen kunnen starten vanaf 17.30 uur.

  2. Gevonden voorwerpen worden naar de organisatie van de Avond4daagse gebracht, daar kunnen ze worden opgehaald. Daarnaast kunnen de voorwerpen ook afgegeven zijn bij het zwembad. Navraag bij beide is altijd handig!